DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

 

Občanské sdružení HRAVÝ PRAMEN, o.s.

si vás dovoluje pozvat

 

v sobotu 10. 11. 2012, od 15:00 hod.

 

do areálu "přírodního parku Prelát"

 

na předvedení nově zbudovaných lanových překážek,

které se podařilo zrealizovat i díky Vašemu přispění.

 

Těšíme se na setkání s Vámi!

 

 

  

 

 

listopad 2012

Ahoj kamarádi!

     Podařilo se dát do hromady všechny potřebné peníze na stavbu lanových drah u Prelátova pramene. Děkujeme všem, kteří podpořili tento projekt, který je pro děti z Mariánských Lázní a okolí.

     Sbírka proběhla v měsíci září, nyní je začátek listopadu a lanové dráhy jsou postaveny. Ve středu sedmého listopadu dojde k předání drah městu ML, v sobotu 10.11. od tří hodin zveme na Prelát všechny naše kamarády, přátele a návštěvníky "Hravého pramene", abychom jim představili stavbu a naposledy si opekli něco dobrého!
 
       S pozdravem Míra Štěpánek, správce areálu.

 

 

 

 

říjen 2012

SBÍRKA UKONČENA!

 

Děkujeme vám všem, kteří jste na novou lanovou dráhu ve sbírce přispěli!!
Celkem se podařilo vybrat 80.586,- Kč.

  

     Lanová dráha by měla být vybudována pravděpodobně v posledním říjnovém týdnu. Až bude lanovka hotová, jste všichni zváni na její slavnostní otevření!   (Jak budeme vědět přesný termín, sdělíme vám ho na této stránce.)

 

(Sledujte i zprávy od správce areálu v návštěvní knize.)

 

 

 

 

září 2012

Dobrovolná sbírka na lanovou dráhu.

      Protože stávající lanová dráha již kvůli svému stáří neprošla potřebnými revizemi, a protože je zrovna tato atrakce u návštěvníků "Hravého pramene" jednou z nejoblíbenějších, je třeba postavit novou. Bohužel však - jako vždy v těchto případech - rozhodují peníze. Celková suma rekonstrukce bude kolem 550.000,- Kč, z toho asi 300.000,- Kč zaplatí město a zbytek se musí získat vlastními silami. Proto prosíme vás všechny, kteří můžete přispět na dobrou věc, abyste kontaktovali správce "Hravého pramene" (733126140, a osobně ho zastihnete v pracovních dnech, ale i o sobotách a nedělích v areálu Prelátova pramene), nebo poslali libovolnou částku rovnou na níže uvedený účet. 

 

 

 

 

 

.

 

 
 
Tvorba webových stránek na WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek